På tourne.

Skrevet af Tourmanager Bent D. Nielsen d.1-02-2020

Kære John.

Jeg sender dig denne hilsen, for samtidig at orientere dig om, at jeg nu er næsten er færdig med planlægningen af vores Europa-tur. De forberedende øvelser ned gennem Europa, har været særdeles positive, og jeg er overbevist om, at når arrangemebtet løber af stablen i 2020, er der succes i vente:

Europa-turen begynder lidt syd for Barcelona – en by der hedder Solé her er aftalt en enkel koncert, med et forventet publikum på ca. 2.000. Området er kendt for en særlig interesse for folkemusikken, men ikke forvent med besøg fra Skandinavien.

Herefter kører tour-bussen mod Frankrig, hvor første stop er lidt nord for Marseille, Her er arrangeret en koncert primært henvendt til turistmarkedet, blandt andet rigtig mange danskere og derfor skal denne koncert være fyldt med dansk nostalgi. Det gir succes i ferielandet. Herefter kører vi til det nordlige Italien nærmere bestemt byen Balzano. Området er kendt for en særlig interesse for folkemusik vi kender fra Tirol. Her vil du møde stor respekt for dit show, idet befolkningen elsker alt det du står for. Efter Balzano fortsætter vi ca. 200 km. op i Østrig til byen Füssen på grænsen mellem Østrig og Tyskland, her er aftalt to koncerter med 3 dages mellemrum. Vi har sikret os, at du der bliver en del af en stor musikfestival, der hvert år arrangeres af byen.

Herefter bliver der en pause på ca. 2 uger, hvor der er planlagt lidt afslapning og ferie ved Bodensøen.Den 2. august skal vi så igang med den sidste koncert, nærmere bestemt i byen Augsburg ( lidt nord for München ) det er planen at du indgår som en del af den begyndende Oktoberfest, der jo er kendt over det meste af Europa. Her er du på hjemmebane med dit show og musik. Jeg kan i samme forbindelse fortælle, at du skal optræde sammen med Clodia Jung og Ralf Lefke, begge topnavne i tysk folkemusik.

Forventet hjemkomst til Danmark sidst i August, såfremt der ikke skal arrangeres ekstra – koncerter. Jeg vender tilbage med den endelige tourplan når alle aftaler er på plads.

Hilsen din altid hårdtarbejdende manager Bent D. Nielsen